Kapu labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Valdis Volks, akmeņkaļu darbnīca, kapu vietu labiekārtošana

Pīlādžu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kapu aprīkojuma izgatavošana, uzstādīšana. Kapu apmalītes. Kapu sētiņas., Kapu pieminekļi Limbažos, pieminekļi, granīta pieminekļi Limbaži, darbi kapos.

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Kapu pieminekļi Madonā. Kapu vietas labiekārtošana Madonas kapos. Kapa vietas labiekārtošana .
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
labiekārtošana , pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana, smilšu strūklas pakalpojumi, akmens, stikla,, pieminekļi, kopiņas, apmales, plāksnītes, granīta krusti, vāzes, labiekārtošana , Karēlijas granīts,

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Berggranit, Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīca

"Akmenskalni" , Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Pieminekļi: ✓ Kapu pieminekļi ✓ Publiskie pieminekļi ✓ Granīta apmales ✓ Akmens soliņi ✓ Labiekārtošana ✓ Pieminekļi dzīvniekiem Par darbnīcu:

Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīcā pārvērtīsim parastu akmeni Jūsu izvēlētajā mākslas darbā. Akmens apstrāde, dārza mēbeles, vāzes, kapu pieminekļi, soliņi, apmales. Kapu vietu iekārtošana un restaurācija.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Mediante LB

Raiņa 15-3, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par "Mediante LB":

"Mediante LB" jau 17 gadus sniedz visa veida apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā. Diennakts mirušā nogādāšana morgā (uz morgu no mājām, slimnīcas vai pansionāta). Transportēšana no/uz ārzemēm. Pilna informācijas sniegšana visu diennakti. Aukstuma kameras, kapsētu pakalpojumi, kremācija, dokumentu noformēšana, apbedīšanas rituāla pakalpojumi, plašā izvēlē zārki un apbedīšanas piederumi. Bēru mielasta organizēšana.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
labiekārtošana , apmales, kapakmeņi, kapu pieminekļi, apbedīšanas piederumi, krusta plāksnes, plāksnītes, , labiekārtošana , šķembas, smilts, oļi, psiholoģiskais atbalsts, bēru mielasts.

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Dievs svētī" jau vairākus gadus palīdz cilvēkiem grūtā brīdī. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu - konsultācijas, mirušā transportēšanu (tai skaitā no/uz ārvalstīm), apbedīšanas ceremoniju, kremācijas un bēru mielastu organizēšanu, bēru piederumu (zārku, krustu, kapakmeņu, segu, štrausu u.c.) nodrošināšanu. Mēs labi saprotam to, kādai ir jābūt mūsu lomai visu jautājumu kārtošanā, kas ir saistīti ar šo bēdīgo momentu katra cilvēka dzīvē. Savu darbu mēs darām precīzi, ņemot vērā visas cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses, kuram ir jāpārdzīvo šīs sarežģīts dzīves posms. Apbedīšanas pakalpojumus sniedzam gan Rīgā, gan arī visā Latvijā, ievērojot aizgājēja piederību konkrētai ticībai un konfesijai. Darba kārtība, precizitāte, atbildība, uzkrātā darba pieredze, individuālā pieeja katram – ir mūsu darba princips. Sazinieties ar mums, un mēs parūpēsimies par visu, lai Jūsu tuvinieks tiktu aizvadīts cieņpilni.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas laika un datuma saskaņošana kapsētā ✓ Sanitāra pakalpojumi ✓ Apbedīšanas ceremonija ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Bēru organizēšana ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Dažādu konfesiju apģērbi ✓ Pieminekļi ✓ Dabīgā koka zārki

Saulriets I, IK

Pils 44, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa vietas ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru ceremonijas vadīšana ✓ Sertificēta aģenta izbraukums ✓ Kapu vietu labiekārtošana